Субота, 20.04.2024, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Нові файли
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Особистий кабінет
Для перегляду мініпрофіля, увійдіть на сайт як користувач.
Годинник
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Події дня
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні сайти
Головна » 2016 » Грудень » 27 » Новорічне свято
10:34
Новорічне свято

Розповідь на тему «Новорічне свято»

 учениці 4-А класу Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Катюжинської Анни

Мені подобається багато свят, але найулюбленішим є Новий рік. Скоро відбудеться це казкове, радісне свято. Через декілька днів почнуться зимові канікули. А я з нетерпінням чекаю новорічне свято в нашій школі.

І ось настав цей день. Наша Валентина Дмитрівна і мої однокласники мали гарний настрій, були одягнені в різні маскарадні костюми. Серед них були пірати, снігуроньки, сніжинки, балерини, гноми, принцеси та багато інших. Я була снігуронькою.

Ми зібралися в актовій залі біля величезної, пухнастої, гарно прикрашеної ялинки. Тут були всі четверті класи.

Ведучою була Ольга Григорівна. Вона попросила всіх присутніх зробити коло навкруги ялинки. Валентина Дмитрівна разом з нами водила хороводи, танцювала, співала. Вона нам дарувала веселий сміх, радість, увагу. Учні старших класів ставили цікаву сценку, а ми з захопленням дивилися. Учні з кожного четвертого класу приготували незвичайні номери. Вони танцювали й співали. Богдан з нашого класу дуже гарно грав на гітарі. Після цього були змагання. Я також брала в них участь. Снігуронька грала з нами в гру «Мороз, ожеледиця, сніг» біля ялинки. Потім під гучні оплески з’явився Дід Мороз. Він приніс величезний мішок з подарунками. Було дуже весело, коли батькам запропонували погратися. У кінці свята Дід Мороз і Снігуронька всім роздали подарунки. Діти були раді отримати смачні цукерки й іграшки. Мені дуже сподобалося наше новорічне свято.

Я думаю, що в кожного залишаться лише гарні враження. Ми зробили багато фотографій і весело провели час. Я назавжди запам’ятаю цей день, адже сьогодні я не тільки змогла стати снігуронькою, а й була поряд із своїми улюбленими однокласниками й найкращою першою вчителькою. І хоча ми ще не раз зберемося біля святкової ялинки в майбутньому, проте такого свята більше не буде. У моєму серці завжди житимуть яскраві спогади про цей день. Сподіваюся, що ми з моїм класом і надалі збережемо традицію святкувати Новий рік разом.

 

 

Переглядів: 273 | Додав: habenkov | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 habenkov • 19:45, 27.12.2016
З НОВИМ РОКОМ,МОЇ ЛЮБІ !НЕХАЙ ЦЕЙ РІК БУДЕ БАГАТИМ НА УСПІХИ В НАВЧАННІ ,А ТАКОЖ НА ПОДОРОЖІ ТА НОВІ ВРАЖЕННЯ!
avatar